Om Smart IT

Vi jobber for å gjøre IT enklere, ved å levere IT-løsninger som forenkler bedrifters hverdag. Riktige IT-løsninger gjør store oppgaver små.

Om Smart IT

Visjon og verdier

Smart IT - Gjør IT enklere

Vi jobber for å gjøre IT enklere ved å levere produkter og tjenester som bedrifter har behov for. Ved å jobbe med kunden skal vi sørge for at løsningen som leveres er tilpasset bedriftens behov og kunnskapsnivå.

 

Kunden i fokus
Verdier

Våre verdier

Vi er interesserte i å bli bedre fordi vi bryr oss om faget. Vi ønsker at de beste løsningene skal være tilgjengelige for kundene våre.

 

Smart IT har alltid hatt som mål å levere gode løsninger. Vi er opptatt av at alle oppgaver som blir utført, blir utført godt. Alt fra hvilke produkter vi tar inn til hvordan vi utfører support skal ha en ting til felles, nemlig kvalitet.

"Forretninger gjøres mellom mennesker"

Kunder fortjener personlige svar og kunnskap  - hos oss skal kundene oppleve å bli hørt. Ved å jobbe for å bygge relasjonene, opplever vi at utfordringer løses bedre. 

Vi mener at en ærlig bedrift gir kunden det han eller hun trenger. Smart IT skal levere ærlighet, slik at relasjonen blir  langvarig.

Innovasjon på kundens premisser