Jobb fra skyen

Jobb fra skyen

Med en god IT-løsning skal du kunne jobbe på den måten du ønsker, hvor du ønsker. Vi hjelper deg med IT, slik at du kan utføre arbeidet slik du ønsker det.

Smart IT legger tilrette for at ansatte skal få tilgang til applikasjoner og verktøy de trenger for å jobbe på en enkel måte. 

Med Smart Sky slipper man å tenke på oppdateringer av servere, oppetid og plassmangel. Du kan få løsninger som gjør det lettvint å utføre arbeid på kontoret, hjemme eller på reise.

I dag hoster vi programvare for mange bedrifter, og med lastbalanserte servere, overvåking, flere strømkilder og nettkilder - minimerer bedrifter sjansen for nedetid ved å velge skytjenester gjennom Smart IT.

Vi leverer Office365 til bedrifter som ønsker det. O365 gir tilgang på officeproduktene til enhver tid. Avhengig av hvilken pakke som er aktuell vil man få tilgang til forskjellige samhandling- og kommunikasjonssverktøy (Skype, OneDrive). For bedrifter som av ulike årsaker ønsker data lagret i norsk sky er ikke dette et alternativ, men for andre er office365 et godt alternativ. For noen vil en kombinasjon mellom Smart Sky og Office365 være det beste.

Vi merker alle produkter som ligger i Smart Sky med Smart.

Les mer om Smart Sky.

 Les mer om Office 365